Alumnes d'aplicacions informàtiques faran un laboratori IOT

El divendres 26 de febrer els alumnes de 2n de CFGS Desenvolupament d'aplicacions informàtiques faran un laboratori sobre  IOT (internet of things) conduït per Pep Lluís Bano anomenat All you need is 10. Bano és especialista en sistemes de control, supervisió i adquisició de dades en general i en disseny d'arquitectures per entorns de gestió d'energia i sostenibilitat.

El laboratori sobre IOT serà una iniciació al desenvolupament d'aplicacions per a petits dispositius amb Windows 10 i consistirà en una introducció al panorama actual de plataformes, una pràctica guiada per dissenyar i desplegar aplicacions en Raspberry Pi (comunicacions a través del port sèrie i compatibilitat en entorns ARM i X86) i un hack lliure per desenvolupar solucions genuïnes. Es donarà un premi a aquells hacks més originals que hagin fet els alumnes i que funcionin. El divendres 26 de febrer els alumnes de 2n de CFGS Desenvolupament d'aplicacions informàtiques faran un laboratori sobre  IOT (internet of things) conduït per Pep Lluís Bano anomenat All you need is 10. Bano és especialista en sistemes de control, supervisió i adquisició de dades en general i en disseny d'arquitectures per entorns de gestió d'energia i sostenibilitat.

El laboratori sobre IOT serà una iniciació al desenvolupament d'aplicacions per a petits dispositius amb Windows 10 i consistirà en una introducció al panorama actual de plataformes, una pràctica guiada per dissenyar i desplegar aplicacions en Raspberry Pi (comunicacions a través del port sèrie i compatibilitat en entorns ARM i X86) i un hack lliure per desenvolupar solucions genuïnes. Es donarà un premi a aquells hacks més originals que hagin fet els alumnes i que funcionin.