:: Botiga


BotigaEn aquest espai trobareu totes les peces de roba oficials de l’escola. 

Teniu bates, roba esportiva i, atenció, que estrenem noves peces. 

Ara també hi trobareu banyadors, motxilles, casquets de bany, mitjons de piscina i malles! Per fer la comanda, només cal que seleccioneu la peça desitjada i escolliu la talla. 

Un cop fet el pagament amb targeta de crèdit, la comanda quedarà registrada i al cap de 48 hores us trobareu el paquet a la recepció de l’edifici de Plaça. 

De totes maneres, us recordem que la botiga de la cantonada de la Baixada de Santa Anna continuarà en funcionament i, com cada inici de curs, ampliem l’horari d’obertura. 

 - Durant el curs, l'horari de botiga és cada dimecres de 16 a 20 h **  

 **Aquest mes de setembre, i de manera extraordinària, la botiga de roba de l'escola obrirà: 

 -Dels dies 3 al 7 de setembre de 10 a 13 i de 16 a 19 h  
 -Dels dies 12 al 14 de setembre de 17 a 20 h  
 -Dels dies 17 al 21 de setembre de 17 a 20 h  
 
En aquest espai trobareu tots els lots de llibres per aquest proper curs. La botiga virtual de llibres estarà oberta fins al 2 de setembre.
Abans d'efectuar la compra cal que comproveu tots els llibres amb la llista del vostre curs que teniu penjada a la web de l'escola.  

També tindrem oberta la botiga física a l’edifici de Mar : 

Els dies 5,6 i 7 de setembre. Allà podreu comprar els llibres directament i fer el pagament en efectiu o amb targeta de crèdit.
L'horari serà de 9 a 14 i de 15 a 18h. 

A més els dies 24 i 25 de setembre obrirem també de 9 a 14 i de 15 a 18h. per atendre compres puntuals d'optatives, canvis i incidències.