Cada any, un dels objectius de l’AMPA és finançar un projecte d’escola a fi que se’n beneficiïn, ara o en el futur, el més gran nombre d’alumnes possible. És per això que, com en els darrers dos cursos, des de l’AMPA us convidem a participar de la iniciativa per recollir idees que considereu importants que s’impulsin en col•laboració amb l’escola.

L’any passat vam recollir 36 idees (16% més que l’any anterior) amb 219 vots (90% més que l’any anterior). De les idees que d’aquesta última recollida van sorgir, des de l’AMPA hem seguit finançant auxiliars de conversa en anglès i engegar una col•laboració amb l’escola per a l’adequació d’espais (patis, zones comunes, etc).

Així doncs, si teniu alguna idea, ens agradaria que ens la compartíssiu a través de l’enllaç indicat al final d’aquest correu i que la promogueu per tal de tenir el suport, reflectit en vots, d’altres famílies. Com veureu, a través de l’enllaç es poden aportar noves propostes, indicar beneficis o problemes de les idees que ja s’han aportat prèviament i també podeu votar la que considereu més adequada. La recollida de propostes es tancarà el dia 22 de febrer.

Des de l’AMPA, intentarem impulsar alguna de les idees més votades, sempre tenint en compte que altres factors com el cost econòmic o l’envergadura del projecte ens ho permeti.

Enllaç: Enllaç recollida idees 2018/2019

Contrasenya: AMPA2019

Us animem a participar-hi!