Els alumnes del grau superior de màrqueting i publicitat de segon any han visitat els estudis de Mataró Audiovisual juntament amb un membre de l’associació Humanity Wings, en Ricard Moraño, per parlar de les iniciatives solidàries que es duen a terme a l’Escola Pia de Mataró.

Al llarg del curs, l’escola organitza diferents activitats solidàries adreçades a l’alumnat, les famílies i treballadors del centre. Moltes d’aquestes iniciatives han comptat amb la col·laboració dels alumnes de màrqueting de l’escola i la recaptació s’ha destinat a Humanity Wings, una associació nascuda a la mateixa escola i que dedica els esforços a  ajudar els refugiats dels conflictes armats de diferents països com Síria, Sèrbia, Hongria, França o Grècia.

L’entrevista es va realitzar al programa “Educació dia a dia” i els alumnes van tenir l’oportunitat d’explicar les motivacions per col·laborar en el programa, les iniciatives solidàries i els futurs projectes que tenen entre mans.

A la primera part del programa els alumnes, juntament amb en Ricard, van parlar de les accions solidàries que han realitzat i van parlar sobretot dels dos esdeveniments més destacats: els panellets solidaris i el futbol solidari.

A la segona part de l’entrevista, el moderador va donar peu a la creació d’un petit debat entre els alumnes sobre els temes d’actualitat treballats al DENIP, com el ciberbullying, la violència de gènere, les morts al Mediterrani i el creixement de la ultra dreta arreu del món.

Des de l’escola, donem les gràcies als alumnes Mariona Roca, Marcel Camañes, Laia Ortiz, Guillem Roldòs, Alex Frutos i Martí Segura que ens han representat tan bé a la ràdio.

Escolteu l’àudio aquí!

 

MiP radio

MiP Radio