Aquest Sant Jordi, Recicla Cultura

De nou, aquest Sant Jordi participarem a Recicla Cultura, la iniciativa de la Fundació Servei Solidari que promou la venda de llibres de segona mà per tal de finançar els cursos d’alfabetització i llengua que imparteix l’entitat.

Molts ja coneixeu el funcionament de la campanya, però aprofitem per recordar-vos que per tal que sigui un èxit demanem que porteu llibres que us hagin agradat i que tingueu ganes de compartir. L’equip de voluntaris els revisarà i classificarà per edats i temes i durant la diada de Sant Jordi els trobareu a la venda a un preu simbòlic d’1, 3 o 5 euros. A més, un any més, el companys de la USEE han estat dissenyant uns fantàstics punts de llibre que també vendran.

Els llibres que podeu portar són:

Novel•les actuals
Llibres infantils i juvenils
Llibres temàtics (cuina, fotografia, viatges,…)

Cal que tots els llibres estiguin en bon estat!

La recollida de llibres es farà de l’1 al 8 d’abril. A Mar, es podran deixar els llibres als punts de recollida que hi haurà a cada pis de l’edifici. A Plaça i al Torrent, en canvi, trobareu un espai habilitat a la recepció.

Els vostres fills i filles i vosaltres mateixos esteu convidats a col•laborar en aquesta activitat amb la compra d’un d’aquests llibres. El dia 23 d’abril trobareu parada a l’edifici de Mar i a la plaça del Pare Joan (Creu de Terme).

Com sempre, us agraïm per endavant la vostra col•laboració i restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.