Els professors gaudeixen d’una jornada de neurociència i germanor

El passat divendres 28 de juny el claustre de professors es va acomiadar del curs escolar 2018/19. L’Hotel Atenea va ser el lloc escollit per gaudir de la conferència sobre neurociència de l’especialista Marta Ligioiz.

Marta Ligioiz va trencar els lligams entre professors d’etapa al fer-los canviar de lloc només començar. A partir d’aquest moment, l’especialista en neurociència va fer jocs de cooperació, estiraments corporals, i fins i tot va fer ballar al claustre.

Després de l’experiència neuronal i corporal va arribar el moment dels comiats i els agraïments. En Toni Aguilar, després de fer balanç del curs, va fer entrega d’un detall a la Leo Masferrer i en Carles Mora, dos professors que es jubilen després de molts anys en aquesta escola.

En Sergi Atienza, la Marta Medina, la Isabel Solà i la Sílvia Domínguez també van rebre un obsequi d’agraïment per la feina feta al capdavant de la Coordinació de les seves respectives etapes, i la Gemma Álvarez per la seva dedicació com a Directora pedagògica d’educació infantil durant els últims vuit anys.

Els destigem a tots un bon estiu i ens tornem a trobar pel curs 2019/20!