El professorat ha plantejat accions per millorar l’escola en aquests propers quatre anys

El claustre celebrat avui a l’Edifici de Mar ha donat el tret de sortida al nou curs 2019/20. La jornada ha començat amb la benvinguda del Director del centre, Toni Aguilar. Com a representant d’Escola Pia Catalunya, Victor Filella ha parlat sobre l’organització l’Equip de Govern i de les múltiples activitats participatives que té aquesta família. Després de fer una breu pausa per fer una foto de germanor, ha arribat el moment de dividir-se per etapes.

Els professors d’Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional han centrat la segona part de la jornada en plantejar accions i concretar objectius per implementar millores a l’escola en aquests propers quatre anys. Per concloure el primer dia, un representant de cada etapa ha posat en comú amb la resta quines eren les seves polítiques per tal de millorar l’Escola.

A continuació podreu veure alguns dels moments de la jornada d’avui a l’Edifici de Mar.

Etapa d’Infantil

Foto de germanor

Benvinguda al nou curs

Etapa Batxillerat