El dissabte 28 de setembre l’Escola Pia Santa Anna-Mataró serà la seu de la Jornada

Enguany la Jornada té com a eix la nova política d’Educació No Formal, d’Integrar l’educació no formal (acollida, menjador i activitats extraescolars) dins el projecte educatiu de l’escola per a millorar l’atenció integral de l’alumnat, aprovada a la darrera Assemblea de les Institucions Educatives.

Per aquest motiu, a part dels monitors i monitores de menjador o activitats extraescolars, la Jornada està oberta a tota la comunitat educativa, és a dir, a qualsevol persona que tingui interès en la temàtica (mestres, professors/es, mares i pares, …).

Durant el matí es reflexionarà sobre el valor educatiu del menjador i les extraescolars. També debatrem al voltant de diferents eixos per compartir idees i reflexions que serveixin de base del nou repte que iniciem amb la nova política.

Podeu accedir-hi també des de la web, on trobareu l’horari detallat.