D’entre els dubtes més trivials o més existencials que envaeixen el nostre dia a dia, potser n’hi ha un que tenim ganes d’aclarir i no hem gosat a preguntar, mig resignats, mig esperançats: el nostre fill, fins quan serà adolescent?

Durant la primera fase de la seva adolescència potser vàrem sentir un cert desconcert però hem acabat integrant una manera de conviure amb ell tenint en compte la seva personalitat i els factors de risc i de protecció que l’envolten.

Ara, mirem a l’horitzó amb il•lusió … però … (mira, saps, què) … una pregunteta… Quant queda? Com és el que queda? Com podem ajudar-lo a créixer?

Us ve de gust parlar-ne? Fem-ho el proper

Dilluns dia 21 d’octubre GRUPS 1A, 1B, 1D, 1I

Dimarts dia 22 d’octubre GRUPS 1C, 1F, 1EG, 1J

A les 19:30 h a l’aula polivalent de l’edifici de Mar, la psicopedagoga de batxillerat, Maite Núñez, ens ajudarà a reflexionar sobre els factors de risc i els factors de protecció dels joves d’avui i ens donarà algunes pistes per conviure amb els nostres fills adolescents de manera saludable.

Per tal de confirmar l’assistència, agrairíem que omplíssiu els formularis d’inscripció. La data límit de confirmació és el dimarts 15 d’octubre (1a sessió) i el divendres 18 (2a sessió).

*Formulari de la sessió del 21 d’octubre (Grups 1A, 1B, 1D i 1I)

Formulari de la sessió del 22 d’octubre (Grups 1C, 1F, 1EG i 1J)

 

Us hi esperem!

 

*Formulari tancat