Arriba un altre Nadal i, com una tradició més, l’escola es mobilitza per ajudar aquelles persones que més ho necessiten. Sabem que moltes famílies no tenen els aliments bàsics i que el Nadal a moltes llars no serà tan feliç com voldrien.

El lema d’aquest any ens suggereix que davant de la injustícia i el mal repartiment dels recursos bàsics, hem de dir prou, ens plantem!

És per això que us animem a participar amb ganes a la Campanya solidària de nadal per a recollir aliments per Càritas i el Menjador social Sant JoaquimAquesta campanya es durà a terme als tres edificis de l’escola. Als edificis del Torrent i Plaça la campanya anirà dirigida a CÀRITAS i a l’edifici de Mar pel Menjador social Sant Joaquim, on també hi participarà “Dolls for girls”, amb la compra de nines per ajudar a infants refugiats. A l’entrada de l’edifici de Mar hi trobareu la BOTIGA SOLIDÀRIA: omplim-la entre tots!

Com ens organitzarem?

Des del dilluns 16 fins el dijous 19 de desembre podreu col·laborar més, portant qualsevol aliment a la recepció. Totes les aportacions són necessàries!

Portarem aliments per a Càritas. Els aliments que podeu portar són: llet, sucre, oli, galetes, llegums, arròs, pasta, llaunes de conserves, cereals, brou…

En nom de tota l’escola, de CÀRITAS, del Menjador Social Sant Joaquim i sobretot de les persones que més ho necessiten: MOLTES GRÀCIES!