Un any més, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya ens ha demanat la col·laboració per dur a terme la campanya de donació de sang de l’escola. 

Us informem que els propers dies 21 de desembre i 13 de maig tothom que vulgui podrà donar sang a l’edifici plaça Santa Anna. El dia 21 de desembre l’horari serà de 10.00 a 14.00 hores, i de 16.00 a 20.00 hores. En canvi, l’horari del dia 13 de maig serà a partir de les 15.30 hores.

Es tracta d’una campanya organitzada gràcies a l’associació “Banc de Sang i Teixits”. Per poder-ho fer és necessari tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 kg i et trobes bé de salut. Hi haurà personal experimentat que podrà resoldre els vostres dubtes. És molt important que el dia de la donació porteu el DNI i si és possible, vingueu havent menjat.

Per a més informació o algun dubte sobre aquest aspecte podeu visitar aquests llocs web:  https://www.donarsang.gencat.cat/ca/ i https://www.bancsang.net

A més a més, totes les persones que col·laborin en les donacions entraran directament en un sorteig per un esmorzar al bar Canaletes, situat a la plaça de la creu de Terme.

 

Us hi esperem!