A primària, menys soroll a les aules!

Els nens i nenes de 1rA han començat el projecte “Acondicionem l’acústica dels espais” per tal de fer menys sorolloses les aules, especialment en els moments d’arribada i sortida. Ho han fet col.locant pilotes de pàdel en desús al final de les potes de les cadires i d’aquesta manera, quan les han de moure, pràcticament no se sent res. Les pilotes, cedides per @PadelMataro, han passat la quarantena i les mesures sanitàries recomanades per la Covid-19.

Amb aquest projecte els infants aprenen a treballar en equip, a cooperar junts per a una mateixa finalitat i a gaudir d’un entorn menys sorollós. L’èxit de la iniciativa ha fet que l’equip pedagògic de primària ja valori fer-ho extensiu a totes les aules de l’etapa educativa.

Us deixem algunes imatges dels alumnes de la classe de 1rA col.locant les pilotes a les cadires.