L’ONG, sorgida de l’escola, recull mantes, sacs de dormir i tendes de campanya per les persones refugiades a Calais, França

Humanity Wings, la oganització no governamental, sorgida a partir d’un projecte escolar fet a Escola Pia Mataró, fa una recollida urgent de mantes, sacs de dormir i tendes de campanya que es destinaran a la població refugiada als campaments de Calais, a França. La campanya de captació del material la porten a terme els alumnes de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat de l’escola, en el marc del Calendari Solidari que realitzen des de fa quatre anys.

Per a deixar el material s’han distribuit dos punts de recollida. A la recepció de l’edifici de Mar (en horari escolar) i al Decathlon de Mataró, fins el 6 de nombre a ambdós espais. També es poden fer aportacions posant-se en contacte directament al mòbil  34 662 20 20 57. 

L’ONG Humanity Wings treballa per a millorar les condicions de vida de les persones refugiades. Actualment participa en campanyes distribuïdes arreu del món: Atenes (Grècia); Belgrad i Subotica (Sèrbia); Samos (Grècia); Karamanlis i Frakapour (Salònica)