Les XXV jornades de Futbol Solidari aconsegueixen recaptar més de 2.800 euros en favor dels docents del Senegal

Les XXV jornades de Futbol Solidari, celebrades el passat 19 i 20 de desembre, han aconseguit recaptar més de 2800 euros gràcies a la solidaritat de tots els participants i col·laboradors que han fet arribar el marcador a una xifra d’èxit tot i les difícils circumstàncies generades per la Covid-19. Els diners recaptats es destinaran a ajudar econòmicament els docents del Senegal, país on la crisi del coronavirus a tocat de ple el sistema educatiu.

Un total de vint equips van participar de les proves i reptes organitzats per primera vegada  de manera virtual. Com a novetat, per tal de poder participar, cada equip s’havia de proposar un repte econòmic amb un mínim fixat de 50 euros i intentar-lo fer créixer a través d’amics i familiars. Els tres equips més solidaris han estat “El cistellet Eroler”, “Busk’n massatgista” i “Tots per un i un per tots” entre els quals es farà el repartiment de tres premis: una entrada al Búlder Planet, un Pàdel Indoor a Badalona i un berenar a la Granja Caralt.

Una jornada de celebració

Les XXV jornades de Futbol Solidari organitzades per l’Esplai Erol van comptar també amb l’acte oficial de celebració, en el qual es va presentar el nou logo dissenyat per Rita Culla. També es va donar a conèixer la cançó dels 25 anys i es va poder conversar amb Carles Gil, d’Écoles Pies de l’Afrique de l’Ouest. Més d’un centenar de persones van poder seguir l’acte en directe, que va deixar com a testimoni un núvol de paraules de record creat per a tots els assistents.

Gràcies a tots i totes per a fer-ho possible un any més!