L’alumne, que cursa el Cicle de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM), ha rebut 500 euros per a finançar els seus estudis i un lloc a l’empresa per a créixer professionalment.

L’alumne Kevin Steiner, de 25 anys, i estudiant del Cicle de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM) de Formació Professional a l’Escola Pia Mataró ha estat guardonat amb un dels premis Talent 2020 de la consultora internacional Everis, que compta amb més de 2000 treballadors a Barcelona. Steiner ha passat un procés de selecció basat en el seu currículum i una entrevista personal vinculada a les seves aptituds acadèmiques i pel seu caràcter innovador i emprenedor: “Em van dir que els agradava el meu perfil perquè creuen que puc aportar talent a l’empresa. Everis treballa en la gestió i l’emmagatzematge de base de dades i segurament la meva tasca dins l’empresa es vincularà a aquesta qüestió”, explica.

El seu tutor de Grau, Rafa Fernández, recorda que van presentar la candidatura d’en Kevin, juntament amb la de l’alumne Guillem Cusachs “pel seu expedient acadèmic, la seva correctesa i educació, per com ajuden als seus companys, per la seva maduresa i perquè tots dos alumnes havien cursat el grau de videojocs al Tecnocampus”.

Gràcies al guardó, Steiner podrà començar unes pràctiques professionals a Everis que repercutiran en un lloc a l’empresa per a créixer professionalment. També ha rebut 500 euros per a finançar els seus estudis i formació.

Els premis talent d’Everis premien els 5 millors estudiants de primer curs d’un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Informàtica que estiguin cursant els estudis a un centre dins l’àrea metropolitana de Barceona.

Des de l’escola el felicitem i li donem l’enhorabona!