Els nens i nenes d’Infantil han celebrat el Carnestoltes vestits d’obres de Joan Miró; de pintors i del cinema, en homenatge a l’any dedicat a la cultura

Els reis dels Poca-soltes, en Carnes i en Toltes han arribat al Torrent per portar la rauxa i la disbauxa als més petits de l’escola. La setmana ha començat molt moguda amb ordres que ha calgut complir sota el mandat dels reis més divertits de l’any. Dimecres dia 10 hem rebut ses majestats ben guarnits i disfressats; dijous 11 maquillats cap a l’escola per celebrar dijous llarder a diferents espais de la ciutat; divendres dia de Carnaval, els nens i nenes de P3 s’han disfressat d’obres de Joan Miró; els de P4 de pintors i P5 del cinema. Els i les mestres i el personal no docent els hem acompanyat recordant a la pintora mexicana Frida Kahlo, icona del feminisme arreu del món. Tots plegats ho hem celebrat ballant danses al pati (en el mateix sector únicament per la dansa i amb distància) i a la tarda hem fet màscares per acabar de gaudir de la jornada.

Per dilluns dia 15 en Carnes i en Toltes han decretat festa per a tothom! Dimarts 16 cap a l’escola amb pijama i dimecres arriba el dia del dol i els comiats. Tots a l’escola vestits de negre per donar la benvinguda a la Vella Quaresma i les seves set cames que ens anuncien que la primavera ja és a tocar!

Tot i amb restriccions feliç carnestoltes a tothom!! Que no s’aturi la festa!

Us deixem algunes imatges de la setmana. En podreu veure més clicant en aquest enllaç:

 

GRUP P3GRUP P4GRUP P5

DANSA P3DANSA P4DANSA P5

FOTOS P3FOTOS P4FOTOS P5