Els nens i nenes han elaborat màscares i barrets inspirats en diferents motius culturals a partir de tècniques artístiques adaptades a cada edat

Per fi ha arribat la festa de la rauxa i la disbauxa!!! Aquest any 2021 el dediquem a la cultura i per això a primària celebrem un carnaval d’allò més cultural amb màscares i barrets inspirats en pintors, contes o arquitectes que hem  elaborat amb diferents tècniques artístiques.

Els nens i nenes de 1r i 3r han fet màscares i barrets personalitzats al gust de cadascú; els de 2n han elaborat uns preciosos barrets inspirats en El Drac de Gaudí; els de 4t, per petits grups, han representats contes populars amb màscares fetes a partir d’oueres de cartró; els de 5è s’han inspirat en els motius dalinians i els de 6è han fet màscares de guix representant l’òpera de Pequín.

Tot aquest conjunt de màscares i barrets ha servit per organitzar una magnífica exposició a la Sala d’Actes que aula per aula s’ha pogut visitar durant tot el matí de divendres. 

Les ordres de la Reina Carnestoltes

Aquest any la Reina Carnestoltes ha capgirat la setmana de cap per avall amb ordres i penyores que cal complir sí o sí!! Dimecres ha calgut anar amb una sabata de cada; dijous llarder amb la cara pintada i un bon entrepà de botifarra/truita; divendres ben guarnits i disfressats; dilluns es declara festa per a tothom!; dimarts dia 16 tots a l’escola amb pijama tal i com sortim del llit i dimecres acomiadem el Carnestoltes per donar la benvinguda a la Vella Quaresma i les seves set potes que ens faran arribar el bon temps! 

Tot i amb restriccions que no s’aturi la festa! Feliç setmana de Carnestoltes!!!

Us deixem algunes imatges del dia en aquesta notícia. En podreu veure moltes més clicant al següent enllaç.