Hi hem plantat fruites i verdures que ens menjarem tots plegats per dinar!

Els nens i nenes de primària ja tenim un hort! Es tracta d’una iniciativa que hem tirat endavant des de l’Espai Migdia i que ens permetrà veure créixer maduixes, escarola, enciam llarg, enciam de roure, brócoli, ceba tendra, romaní, menta, julivert i fins i tot collir les llimones del nostre petit llimoner.

Cada setmana i de manera rotativa, cada aula se n’encarregarà de les diferents tasques de manteniment: plantar, regar, treure males herbes, remoure la terra, recollir les fruites i verdures o bé simplement observar com tot plegat fa el seu procés.

Una vegada haguem recollit les fruites i verdures ens ho menjarem tots plegats per dinar. De moment, us deixem algunes fotografies del planter que ja tenim plantat. Esperem que us agradin!