Amb aquesta iniciativa el jove de 19 anys vol donar a conèixer la Síndrome 22q11, una malaltia minoritària, que li van diagnosticar quan tenia 13 anys

Roger Boixet, exalumne de grau mitjà i grau superior d’esports de l’Escola Pia Santa Anna Mataró s’ha proposat creuar l’oceà Atlàntic tot sol amb una embarcació de 6,5 metres d’eslora i sense ajuda directa. El jove mataroní s’ha marcat la fita per al 2023 any en què vol participar a la regata “Mini Transat”, una cursa amb una vuitantena de regatistes, que comença a Les Sables d’Olonne i que acaba a Sant-François, a l’Amèrica Central, recorrent unes 4 mil milles.

Amb el repte “La ruta d’un somni” en Roger vol donar a conèixer la Síndrome 22q11, la malaltia minoritària que li van diagnosticar quan tenia 13 anys que li provoca problemes d’oïda, falta de concentració i de força muscular, dislèxia,  TDA i dificultats de relació social. Per poder fer realitat la seva fita vol aconseguir una de les beques esportives que promou la plataforma “Where is the límit”, demanant el vot pel seu projecte. De moment ja n’ha aconseguit 1824 i moltíssima gent l’està animant a través de les xarxes socials. Si el voleu seguir i descobrir totes les seves novetats ho podeu fer a través del seu usuari a xarxes @Boixet_Sailing.

L’11 de març i el 7 d’abril en Roger vindrà a l’escola per explicar als nostres alumnes el seu gran repte i donar a conèixer la Síndrome 22q11.

Molt sort Roger i molts ànims!