Recordem la trajectòria d’algunes esportistes que han cursat estudis a l’escola i que han destacat en les seves disciplines

Les waterpolistes Clara Cambray i Carla Graupera; les atletes Aina Rabadan i Clara Remacha; la jugadora d’hoquei patins Aina Florenza; Marta Collado en futbol sala; Berta Triola en natació; Anna Jaumandreu en bàsquet; Laura Castillo en natació adaptada; Nicole Joyce en golf i Adriana Martín en futbol. Són alguns dels noms d’esportistes d’elit que han cursat estudis a la nostra escola i que han destacat en les seves respectives carreres esportives.

Durant la setmana del 8 de març, dedicada a la dona,  recordem les seves trajectòries personals.

L’enhorabona a totes elles!

Clara Cambray: Campiona d’Europa. Waterpolista del primer equip del Club Natació Mataró equip amb el qual competeix al màxim nivell. Tota una vida dedicada a aquest esport que ha pogut combinar amb el grau en enginyeria química. Actualment és enginyera i cursa un màster.

Carla Graupera: Waterpolista. Subcampiona del món juvenil. El 2016 va emprendre una aventura a Austràlia, a les files del Victorian Seals de Melbourne, una nova experiència i un repte de creixement personal.

Aina Rabadan: Atleta del Futbol Club Barcelona en salt d’alçada. Amb 17 anys va quedar subcampiona absoluta de Catalunya.

Clara Remacha: Atleta del Futbol Club Barcelona

Aina Florenza: Campiona del món d’hoquei patins. Millor esportista mataronina 2019. Subcampiona d’Europa amb l’Hoquei Club Palau de Plegamans.

Marta Collado: Jugadora de futbol sala a la primera divisió nacional amb el Penya Esplugues.

Berta Triola: Nadadora del Florida International University

Anna Jaumandreu: Jugadora de bàsquet a Simpson University, California

Laura Castillo: Nedadora del Club Natació Mataró Esport Adaptat.

Nicole Joyce: Membre de l’equip femení espanyol de golf

Adriana Martín: Jugadora del Málaga CF a la primera divisió espanyola. Ha jugat a les lligues Anglaterra i els Estats Units