Els nens i nenes de primer i segon de primària han gaudit de les aventures de la bruixa Wanda i el seu gat Fèlix

La Wanda és una bruixa feliç que viu a la seva caseta amb el seu gat, en Fèlix. Avui és l’aniversari d’en Felix, però hi ha un problema… La Wanda se n’ha oblidat! Mentre en Fèlix prepara la decoració per la seva festa, la Wanda ha de buscar la manera de trobar els ingredients poc comuns per preparar un màgic pastís d’aniversari… i molt ràpid! Ho aconseguirà?
Aquesta és la història de Wanda the Witch, un espectacle de la companyia IPA Productions que els nens i nenes de primer i segon de primària han pogut gaudir a l’escola entre dilluns 15 i dimarts 16 de març. L’obra s’ha representat en anglès per actors i actrius angloparlants nadius o descendents. Durant les sessions s’ha pogut treballar vocabulari bàsic d’aniversaris, de menjar i animals així com verbs en present. També han après salutacions i la formulació de preguntes simples.
L’obra ens ha agradat moltíssim!!! Gràcies IPA Productions! Us adjuntem algunes fotografies: