Els nois i noies llegeixen poemes i porten roses als residents, en una jornada de Sant Jordi marcada per les restriccions de la pandèmia

Els alumnes del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat van celebrar divendres una diada de Sant Jordi del tot inèdita, farcida d’emocions i noves experiències. La jornada va començar a primera hora de la tarda, moment en què els alumnes van contactar via conferència virtual amb les persones residents del Centre de Dia Sant Marc. Els nois i noies van llegir petits textos sobre la llegenda de Sant Jordi i un poema de Miquel Martí i Pol als avis i àvies residents. A continuació es va iniciar un moment de conversa en què els joves van poder escoltar els consells i recomanacions de les persones grans, moltes de les quals els van poder explicar etapes i records de la seva vida.

Més tard, els alumnes van voler sorprendre els avis i àvies acudint presencialment al Centre de Dia per a regalar una rosa a cadascun d’ells, respectant la distància i les mesures de seguretat establertes. La sorpresa també se la van emportar els alumnes en rebre una rosa artesanal feta pels mateixos residents. El comiat va ser emotiu, amb ganes de tornar-se a trobar en un escenari sense pandèmia per a regalar-se abraçades i petons, a més de somriures.

Un somni de vida

Per finalitzar la jornada, els alumnes de Màrqueting i Publicitat van rebre la visita d’en Roger Boixet, un jove de 19 anys que pateix la Síndrome 22q11, i que s’ha proposat creuar l’Atlàntic tot sol i amb veler, amb l’objectiu de donar a conèixer la seva malaltia.

Durant la sessió, Boixet va mostrar un vídeo sobre el seu projecte i va explicar la seva afició a la vela. També va incidir en els efectes físics i psicològics que li provoca la seva malaltia: pèrdua de força, de capacitat auditiva o dislèxia, entre d’altres. Els alumnes de 1r i 2n de Màrqueting van col·laborar oferint propostes de millora i contactes per fer del somni d’en Roger una realitat.

Podeu veure el resum de la jornada en aquest vídeo que han realitzat els mateixos alumnes. També us adjuntem algunes fotografies d’aquesta Diada tan especial. Gràcies a tots i totes per a fer-la possible.