Durant el mes de juny es pot fer el recorregut de l’Edició Escola Pia amb 24 obres fetes pels nens i nenes d’infantil

Heu sentit a parlar de les “Petites Grans Obres”? Per casualitat, caminant per la ciutat heu obert alguna porteta d’una façana i hi heu trobat capseta amb una obra d’art?

Els nens i nenes d’infantil participen d’aquest projecte, dissenyat per una família de P4 de la nostra escola i que a més té una finalitat solidària. “Petites Grans Obres” és un recorregut artístico-cultural, que fon l’art i la ciutat aprofitant les diminutes portes de ferro que protegien les antigues escomeses d’aigua. Els impulsors del projecte han creat una ruta especial per a la nostra escola, amb un total de 24 portetes que allotgen 24 obres, fetes per cada grup-classe. Durant el mes de maig, cada aula d’infantil ha elabort dues obres, una amb la temàtica del nom de l’aula i l’altra sorgida lliurement de les propostes dels nens i les nenes.

Art, solidaritat, creativitat i descoberta de l’entorn es donen la mà en aquesta iniciativa, i l’escola té la sort de poder-hi participar directament. Us adjuntem les imatges de totes les obres fetes per les classes i les que han elaborat equip de mestres d’infantil.

Gràcies a tots i totes per la vostra col.laboració!