El projecte SARDAMAT ha permès que els nens i nenes aprenguin la dansa catalana i facin un ball conjunt al pati de l’escola

En Santi de la Fundació Maresme no sap ballar sardanes i ha demanat als nens i nenes de tercer  de primària que n’hi ensenyin. Per aconseguir-ho els alumnes s’han capbussat durant uns dies en activitats d’aula per saber quins són els instruments de Cobla, descobrir què és una colla sardanista i aprendre a ballar la sardana “Un drac ben panxo”. La iniciativa forma part del projecte SardaMAT que dóna a conèixer la dansa catalana entre els escolars de la ciutat.

Aquest any, a causa de les mesures Covid, la ballada final no s’ha pogut fer amb la resta d’escoles participants. L’han realitzada tots els grups de tercer conjuntament al pati blau i el resultat final ha estat tot un èxit!! A més d’aprendre a ballar la sardana, l’escola també ha participat al concurs per escollir el dibuix representatiu del logo del SardaMAT 2021 entre totes les escoles que s’hi han presentat.

Us adjuntem el vídeo de la ballada conjunta i les fotografies de les classes que hi han participat.

L’enhorabona a totes i tots!