Una nova promoció de Batxillerat, marcada per la pandèmia, diu adéu a l’escola

Divendres 11 de juny el poeliesportiu de l’edifici de Plaça va acollir els nois i noies de 2n de Batxillerat, que després de quatre dies de proves de selectivitat, acomiadaven el seu pas per l’escola. Alguns hi han passat 15 anys, culminant les etapes d’infantil, primària i ESO, i passant pels tres edificis del nostre centre.

L’acte de comiat va començar amb els parlaments del director Toni Aguilar i la professora de biologia Anna Maristany, docent que ha compartit amb nosaltres tota una trajectòria professional i que aquest curs finalitza per jubilació. A continuació, va ser el torn dels delegats de 2n de Batxillerat que van posar a prova els seus companys amb un Trivial. Uns balls de Tik-Tok, per grups aula, i el ja famós vídeo dels tutors de 2n va tancar l’acte al poliesportiu. Després, alumnes i tutors van poder conversar i fer-se fotos al pati blau.

Us destigem tota la sort en la nova aventura personal i professional que empreneu!

CONSULTA LES FOTOS DE L’ACTE

MIRA EL VÍDEO DELS TUTORS DE 2N