Borràs inaugura el curs acadèmic 2021-2022 de la Formació Professional de l’Escola Pia Santa Anna Mataró

Més de 300 alumnes de Formació Professional han assistit a l’acte d’inauguració que s’ha celebrat al poliesportiu de l’edifici de plaça 

La Formació Professional de l’Escola Pia Mataró inicia un nou curs amb la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, qui ha estat l’encarregada de fer el discurs inaugural davant de més de 300 alumnes. Borràs ha assistit a l’acte com a referent d’emprenedoria i èxit professional per donar el tret de sortida al nou curs.

Borràs ha volgut enviar un missatge motivador per a tots els alumnes, destacant les competències emprenedores que necessiten pel seu dia a dia i també pensant en el seu futur professional. Ha animat als alumnes a estudiar, formar-se i tenir les eines de coneixement per afrontar tots els obstacles que es presentin en un futur. 

“Heu de fer sempre, amb independència de com de negatius puguin ser els auguris que tingueu en el futur. Vosaltres heu de perseverar en el vostre camí i en el vostre coneixement. Tot allò que us formi com a persones us ajudarà a gestionar el vostre present i el vostre futur”, ha dit Borràs als alumnes de Formació Professional abans d’afegir que “no hi haurà millor manera d’afrontar el futur que inventant-lo i fent-lo vostre”.

El director de l’escola, Toni Aguilar, ha remarcat “la importància de la Formació Professional, especialment a la nostra ciutat, on la tendència de la tria d’estudis dels nostres alumnes cada vegada s’apropa més a la mitjana d’Europa respecte al batxillerat”. 

Enguany la Formació Professional de l’Escola Pia Mataró compta amb més de 545 alumnes entre els programes de PFI, PPA, els diferents Grau Mitjà que s’ofereixen així com Grau Superior i l’FP Online. El director pedagògic d’FP, Jordi Truñó, ha volgut remarcar que “la feina de l’FP és possible gràcies a la col·laboració de la comunitat educativa, les empreses i el teixit productiu de l’entorn”. 

L’acte ha transcorregut amb normalitat, garantint totes les mesures d’higiene i seguretat per la COVID-19. 

 

GALERIA D’IMATGES