Vals setmanals per estacionar als aparcaments subterranis de Plaça de les Tereses i Parc Central-Recinte Firal

El val en format QR dona dret a estacionar un vehicle cada dia en unes franges horàries concretes coincidint amb les entrades i les sortides al centre

Des de l’Ajuntament se’ns ha informat d’un nou producte disponible per a les famílies de la nostra escola. Es tracta d’un nou val setmanal en format QR per estacionar als aparcaments subterranis de Plaça de les Tereses i Parc Central-Recinte Firal. El preu és de 5 euros per setmana. Aquest val permet estacionar de dilluns a divendres de 8.30 a 9.30 h, de 12.30 a 13.30 h, de 14.30 a 15.30 h i de 16.30 a 17.30 h, amb un ús únic per franja horària.

La gestió de la sol·licitud s’ha de fer a l’Oficina d’Atenció al Client de l’aparcament de Plaça de les Tereses, i caldrà aportar algun document emès per la direcció del centre escolar que ratifiqui que l’infant hi està matriculat. El val tindrà validesa durant el curs escolar i el temps de realització dels casals d’estiu. A partir de dilluns podreu recollir el document acreditatiu a les recepcions de Torrent i plaça.