Alumnes de 2n del batxillerat artístic il·lustren el llibre “S’ho mereixia”

Els alumnes han participat en un projecte d’il·lustració de relats negres en col·laboració amb un grup d’escriptors locals

Tretze contes que comparteixen l’ombra del crim sota la llum mediterrània de la ciutat de Mataró i la indefugible frase: «S’ho mereixia». Però… qui es mereix què? De vegades, criminals i víctimes es confonen; al cap i a la fi, qui pot evitar ser qui és? Qui pot merèixer ser víctima? Històries diverses que tant poden parlar del present com del passat, o ser intemporals. Tretze mons per descobrir, cadascun amb el segell personal del seu artífex.

Deu contes són obra de membres del nostre col·lectiu, Planeta Lletra, tres són fruit del concurs, que ja està en la seva sisena edició. A cada narració l’acompanya una il·lustració sorgida de la mà d’estudiants de segon de batxillerat artístic de l’Escola Pia Mataró. Cadascun n’ha fet la seva pròpia interpretació, i ens han regalat imatges tan diferents i plenes de talent com ho són les mateixes històries.