Cicle inicial celebra la Castanyada!

Els nens i nenes de cicle inicial han celebrat la castanyada i han ballat les danses de tardor

La castanyada i la tardor han arribat i els nens i nenes de 1r i 2n de primària ho han celebrat al llarg d’aquesta setmana. Ahir van tenir la gran sort de fer un tast de tardor amb codony, magrana, raïm, anous, ametlles i avellanes i van poder observar i tastar diferents gustos i textures.

Avui ha estat el torn de rebre la visita de les castanyeres i han pogut menjar castanyes i també fer les danses de tardor. Normalment aquesta celebració es fa conjuntament amb infantil, però per la covid no ha estat possible. Esperem que el curs vinent ho poguem recuperar i veure junts a tots els nens i nenes dansant i cantant en un dia de festa i alegria.

A continuació trobareu un recull dels millors moments del dia i algunes parts de les danses que s’han fet avui al pati. Esperem que us agradin tant com als vostres fills i filles!

GALERIA D’IMATGES

DANSES DE TARDOR