L’escola rep l’acreditació Erasmus de l’àmbit de la formació professional

La Formació Professional de l’Escola Pia Mataró ha rebut la carta VET que l’acredita a fer Erasmus+ a l’FP fins el 2027

L’acreditació Erasmus que s’ofereix amb aquesta carta VET ens permet accedir a les activitats de mobilitat del nou programa europeu Erasmus+ entre els anys 2021-2027. Aquesta també permet a les organitzacions accedir a les oportunitats de mobilitat d’aprenentatge per oferir oportunitats de desenvolupament professional i personal a estudiants, professors, formadors i altre personal educatiu dels centres.

El fet d’obtenir aquesta acreditació ens obliga a seguir unes normes de qualitat Erasmus+ perquè les experiències siguin el més exitoses possible. I, per últim, disposem de l’acreditació per formació professional en totes les seves variants.