La molècula: moviment, equip i creativitat

Aquesta activitat s’ha realitzat a totes les classes de cicle inicial a música

Aquest primer trimestre, i des de l’aula de música, hem treballat una activitat de moviment que ha tingut molt d’èxit, en diem la molècula. Es tracta d’un joc creatiu en gran grup on cada nen i nena es col·loca, lliurement, fent una figura a l’espai, amb una única consigna: la seva figura ha de connectar amb la figura d’un altre company/a.

Els resultats són diferents cada dia i sempre ens passen coses interessants que ens ajuden a ser més creatius, però també a ser més respectuosos i a millorar la nostra capacitat d’observar i escoltar el grup. Us deixem una mostra de cada classe de cicle inicial perquè pugueu apreciar aquestes càpsules creatives improvisades; unes petites obres d’art que han format part de la nostra quotidianitat.