Benvolguts i benvolgudes,

Us comuniquem que finalment s’ha decidit posposar les Jornades de Futbol Solidari previstes per aquest cap de setmana. L’augment de casos els últims dies i l’empitjorament ostensible de la situació ens ha conduït a prendre aquesta trista decisió conjuntament amb l’equip de voluntariat responsable de l’organització del Futbol Solidari.

Des del Departament de Salut s’estan rebent indicacions de reduir el contacte social així com les interaccions i considerem que no era oportú fer una activitat com el Futbol Solidari. L’esperit del Futbol Solidari es caracteritza per la convivència i compartir experiències entre els nens i nenes de diferents grups, edats i amb la participació de les famílies.

Si se celebressin les jornades aquest cap de setmana, tal com estava previst, posaríem en perill les dates nadalenques. Amb aquesta decisió, evitem possibles confinaments que afectarien diversos grups i també no celebrem unes jornades de Futbol Solidari deslluïdes, ja que de realitzar-se, hauríem de reduir les activitats proposades atenent a la situació pandèmica.

La bona notícia és que tenim una nova data en la qual esperem que la vacunació de totes les edats ja estigui molt avançada i la situació de pandèmia hagi millorat.

Així que… agafeu l’agenda i reserveu el 5 i 6 de març per viure les Jornades de Futbol Solidari!

Pròximament, les persones que ja hem preparat equips i fet les aportacions voluntàries, rebrem un comunicat del Futbol Solidari per veure com es reorganitza i es manté la captació de diners per aconseguir el nostre gran objectiu de digitalitzar Sokone.

Agraïm la vostra comprensió i desitgem que gaudiu tant com nosaltres en la nova data de celebració de les Jornades de Futbol Solidari!

Atentament,

Equip Futbol Solidari

Toni Aguilar
Director