El Carnaval 2022 ja ha arribat!

Els nens i nenes de primària i ESO han gaudit d’allò més la celebració del Carnaval

En Carnestoltes ha tornat a venir a l’escola! Volem felicitar els alumnes de l’optativa de 3r d’ESO perquè han estat els encarregats de construir en Carnestoltes i la reina Carnestoltes i han quedat fantàstics i no poden fer més goig. Divendres, sens dubte, va ser un dia de gresca i xerinola!

Al llarg de la setmana, els nens i nenes han dissenyat elements com barrets i màscares i aquests es troben a l’exposició de la Sala d’Actes. A Primària la setmana passada va estar plena d’activitats (Galeria):

  • Dimarts els nens i nenes van venir en pijama per encetar la setmana de les penyores.
  • Dimecres va ser el torn del maquillatge: obres d’art impreses sobre la pell amb dissenys impressionants.
  • Dijous Llarder s’havia de portar alguna cosa al cap, i creieu-nos quan us diem que va haver-hi de tot! El Parc Nou i la platja van ser els llocs ideals per esbargir-se durant el matí.
  • Divendres podien venir disfressats del que volguessin, i a les fotos i els vídeos ho podeu comprovar. Els nens i nenes de primària van exhibir les seves danses als companys del seu cicle.
  • Avui la consigna era venir amb una sabata de cada i demà és l’enterrament de la sardina i segur que ploraran molt tots, però donarem pas a la Vella Quaresma tot esperant que arribi la primavera.

A l’ESO el Carnaval també s’ha celebrat i cada grup s’ha disfressat de diferents temàtiques i l’equip docent també. (Galeria)