Divendres es va celebrar el certamen literari a l’ESO i Batxillerat

El divendres passat es va viure una jornada festiva a tots els nivells, però després de més de dos anys l’alumnat d’ESO i de Batxillerat es van poder reunir en un espai, sense mascaretes i amb ganes de celebrar. A les 11:30 començava el torn del primer cicle d’ESO, seguit del 2n cicle i finalment Batxillerat a 2/4 de tres posava el punt final a una cerimònia musical amb molts premis literaris repartits. Enguany el certamen va ser únicament literari, deixant de banda el certamen d’arts que altres anys també havia copsat part de la cerimònia d’entrega.

El diploma i la rosa eren el premi a l’esforç, la participació i l’homenatge a poemes i relats que emocionaven i travessaven la pell d’aquells que escoltaven com els lectors posaven veu a les paraules.

A continuació us oferim la galeria d’imatges i també els premiats i alguns dels textos que vam poder compartir el divendres amb tots i totes.

 

GALERIA D’IMATGES

PREMIATS 1R CICLE ESO

PREMIATS 2N CICLE ESO

PREMIATS BATXILLERAT