Com cada any, l’Esplai Erol marxem de colònies d’estiu! Aquest cop, anem a la Casa de Colònies Can Solà (La Selva), del 20 al 28 d’agost. A més a més, de 1r d’ESO en amunt, marxen el dia 18 d’agost a fer una ruta de 2 dies fins a la casa de colònies.

Pels qui no heu vingut mai de colònies, les colònies d’estiu són 10 dies plens de màgia i aventures que passem fent activitats, jocs, excursions, banyant-nos a la piscina… Si pregunteu a qualsevol que hagi vingut amb nosaltres, segur que us explica que és una experiència que recordem durant tot l’any!

Per apuntar als vostres fills i filles a les colònies, ho podreu fer a través del formulari d’inscripció que trobareu a la nostra web: https://mataroesplaierol.wordpress.com. El període d’inscripció comença el 16 de maig, i romandrà obert fins al 8 de juny.

Si voleu contactar amb nosaltres, ho podeu fer a través del nostre correu electrònic: mataro.esplaierol@escolapia.cat o escrivint-nos a les nostres xarxes socials: @esplaierol (Instagram) i @esplai_erol (Twitter).

Les monitores i monitors de l’esplai tenim moltes ganes de marxar de colònies! Us hi esperem amb molta il·lusió!