Una trentena de persones van animar al sènior a la final de la Copa Federació dissabte al vespre a Sentmenat

El resultat de 3 a 0 va deixar sense títol al sènior a la final de la Copa Federació contra el Tecla Futsal. El resultat va privar d’una celebració, però no de mostrar que l’equip mou masses i el Jovent de Santa Anna, format pels jugadors de les categories formatives, animen i acompanyen a l’equip sempre que poden. La grada va estar tenyida de groc durant tot el partit inundada de càntics i aplaudiments per sumar el sisè jugador a la pista.

L’esforç, la constància i els valors van fer que l’equip arribés fins a la final després de derrotar al Teià a quarts de final i a l’Òrrius a semifinals. La temporada que ve es tornarà a provar, segur!

A continuació us deixem algunes fotografies del partit de dissabte, realitzades per Xevi Ordóñez.