L’escola ha estat premiada per les bones pràctiques en la seva llarga trajectòria a la Formació Professional

Ahir al vespre, al recinte Espai Àgora del Museu Agbar de les Aigües, va tenir lloc el lliurament dels premis FP CAT que reconeixen les bones pràctiques i la contribució a la construcció d’una formació professional de qualitat.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, han lliurat aquests premis atorgats pel Consell de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (CFPCAT).

L’Escola Pia Mataró ha estat guardonada a la categoria de bones pràctiques als centres formatius, de reconeixement d’experiències notables dutes a terme per centre que imparteixen formació professional. És un reconeixement a la trajectòria de gairebé 50 anys d’FP a la nostra escola.

En total s’han lliurat  13 guardons en reconeixement de les bones pràctiques de quatre centres formatius, quatre empreses i entitats, tres professionals, una entitat de recerca i una persona formada en FP.