L’acte inaugural de Formació Professional va comptar amb la presència d’una convidada molt especial

L’acte el va presentar la Berta Ribera, alumna de segon curs de Màrqueting i Publicitat, qui va donar pas al director de l’escola, Toni Aguilar, i posteriorment a en Jordi Truñó, director pedagògic de Formació Professional.

En Toni Aguilar va fer referència a la tradició de l’escola en la Formació Professional i va animar a l’alumnat a formar-se en valors, requisit indispensable que ens demanen les empreses avui en dia.

Tot seguit, en Jordi Truñó va recordar que enguany tenim 12 especialitats, 21 grups, 560 alumnes presencials i 47 docents a les nostres aules.

Finalment, la convidada, la Jordina Arcal, va pujar a l’escenari per adreçar-se a l’alumnat amb una idea clara: seguiu la vostra passió!

Jordina Arcal va ser fundadora, juntament amb Jordi Cusidode HealthApp, una empresa emergent que desenvolupa Apps perquè metges i pacients controlin el tractament d’una malaltia a partir del mòbil. Ella, es defineix a si mateixa com “la rara”, i va animar als presents a no seguir el que fa la resta, però tampoc a posar-se pressió afegida si no troben quin és el seu camí actualment.

En definitiva, va animar-los en la recerca de la passió provant coses noves i equivocant-se en el camí.

Un curs més a FP que comença així de bé!