A final d’aquest curs, els vostres fills i filles hauran de prendre una decisió sobre els estudis universitaris o de formació professional que voldran cursar quan acabin l’etapa de batxillerat.

Volem que aquest procés d’acompanyament en la presa de decisions també sigui compartit i és per això que, tal com es va informar a la reunió de famílies del mes de setembre, es realitzarà l’activitat pràctica i participativa “Workshop: Presa de decisions” dins el marc de la Formació de Famílies, a càrrec de la psicopedagoga de batxillerat de l’escola, Maite Núñez.

Es resoldran aquestes qüestions a través d’un workshop on es duran a terme resolució de casos i on podrem comprovar tots els passos que cal seguir en un procés d’orientació acadèmica, quins són els instruments adequats per trobar la informació actualitzada i quines variables cal tenir en compte per fer una bona presa de decisions.

L’activitat és molt pràctica i participativa. Es treballarà en equip amb altres famílies que, com nosaltres, voleu ajudar els vostres fills a prendre la decisió més adequada.

Les sessions es duran a terme a la mediateca de l’edifici de Mar a les 19.00 h i se’n farà una per als grups següents:

 Grups A, C, D, EG – dimarts 15 de novembre – INSCRIPCIONS

Grups B, F, I i J – dijous 17 de novembre – INSCRIPCIONS

Obrim una tercera sessió el dimarts 22 de novembre a la mateixa hora.

TOTS ELS GRUPS – dimarts 22 de novembre –INSCRIPCIONS