La menina d’en Pierre estarà exposada al carrer Preciados de Madrid fins al 15 de desembre

En Pierre Bimbati ha guanyat el primer premi del concurs nacional de Lego “Crea la teva Menina per a millorar el món del demà”. Aquest concurs, amb l’objectiu de potenciar la creativitat de la infància i premiar les idees més imaginatives, permet als nens i nenes reflectir en dissenys com millorarien el món del demà.

El jurat que ha atorgat els premis ha estat format per Fernando Nasuti-Wood, Director Senior de Màrqueting del Grup LEGO per Iberia i França; Raquel Ojeda, Dissenyadora del Grup LEGO, i les ambaixadores Alexia Putellas i Misa Rodríguez.

“Ens guiarem per tres criteris d’avaluació per seleccionar als afortunats, que segueixen la línia dels nostres valors principals davant el joc i la infància: la creativitat del projecte, la innovació de la idea i el caràcter inspirador del missatge”, va declarar Nasuti-Wood abans de decidir els tres guanyadors.

La menina creada per en Pierre estarà exposada al carrer Preciados de Madrid fins al 15 de desembre, cobrant vida a l’exposició Meninas Madrid Gallery 2022 per a estendre la seva inspiració a tots els habitants i visitants de la ciutat.

Enhorabona, Pierre!