Recicla cultura 2023, la segona vida solidària

Dins de la campanya d’escola 2a Vida Solidària, les famílies van donar llibres per tal de que tinguessin una nova vida amb finalitats solidàries

Durant aquesta setmana passada hem estat fent la venda de llibres a l’escola de Mar amb l’ajuda dels alumnes del cicle formatiu de màrqueting. A primera hora del matí els alumnes de COFI ens han ajudat a muntar la parada, alumnes de batxillerat han participat també del muntatge i la venda. També hem tingut la col·laboració dels alumnes de tercer de l’ESO de l’optativa d’emprenedoria que han fet punts de llibre i roses de gominoles que han pogut vendre durant tot el matí.

Tot plegat un fantàstic projecte de l’escola amb la participació de famílies, alumnes i treballadors amb la participació molt important de la Marta Quadrada. Els beneficis d’aquesta campanya aniran per la fundació Camins per ajudar a joves en situació de vulnerabilitat i pel projecte Impulsem de la nostra escola per fer possible que tots els nens i nenes puguin anar de colònies.