El dia 5 de novembre vine a Mas de Colom (Tàrrega), l’esdeveniment solidari més gran de l’Escola Pia

Ja us heu inscrit a la PIA & GO?

Si encara no t’has apuntat… ja estàs trigant. 📣 La PIA & GO d’aquest any ve carregada de sorpreses i sempre és un pla fantàstic per passar-ho bé en família, amics i per fer una acció solidària en favor dels infants en risc d’exclusió.

SI TU CAMINES, CAMINEM TOTES. Per l’educació d’infants i joves en risc d’exclusió. 

El dia 5 de Novembre, vine a MAS DE COLOM, Tàrrega, a partir de les 09:00 h i fins les 16:00. Allà hi trobaràs dos recorreguts per fer corrents o caminant i un munt d’activitats per a tota la família. Gaudeix de totes les activitats que hi haurà preparades a MAS DE COLOM!

LA CAUSA
La recaptació de la PIA&GO anirà íntegrament destinada a oferir oportunitats socials i educatives pels infants i joves en situació d’exclusió social.
Des de l’Escola Pia creiem en l’educació com l’eina més poderosa per transformar la societat, és per això que des de les escoles, les entitats de lleure educatiu i  CAMINS, la Fundació social, treballem per la sensibilització  i el compromís amb les situacions d’injustícia que es viuen en la nostra societat. Especialment aquelles que afecten als infants i joves.

PARTICIPA
La inscripció inclou la samarreta i l’entrada al recinte. Una donació de més de 12€ permet l’accés al recinte. MENORS DE 4 ANYS ENTRADA GRATUÏTA.

RECORREGUTS
Caminada de 5 km | Caminada de 10km