L’alumnat de secundària es bolca amb l’organització d’activitats per als petits de l’escola

La setmana passada va estar marcada per la celebració de moltes activitats organitzades per l’alumnat de secundària. L’ESO va dur a terme actuacions musicals durant les hores del pati del divendres per col·laborar amb la causa. Estem pendents del recompte, però de ben segur que serà una xifra considerable!

L’alumnat de 2n de Grau Mitjà de Guia en el Medi Natural i Temps de Lleure (GM MENAT) va dur a terme diversos projectes dirigits als més petits, l’alumnat d’Infantil i Primària. Començant dilluns pel mural per als nens i nenes de 1r i 2n de Primària. Amb aquesta activitat es van recaptar 80 €.  

El dimecres va ser el torn dels Carrils solidaris al pati blau de l’edifici de Plaça. L’alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è van poder gaudir d’uns minuts de velocitat i solidaritat gràcies a 13 empreses: 

Aliança Mataró, ADM Serveis financers i mobiliaris, Clínica dental Santa Marta, Clínica Dental Marín, Côte Déco Decoració, Pintures Pozas, AB Aucatel inspección y control SLU, 

Divercastillo, Folgarona, Anma, Croquis, Jdevices i Rock estudi música. Amb els carrils solidaris es van recaptar 1.950 €. 

Dimecres i dijous també va ser el dia del torneig solidari de tennis taula organitzat per als alumnes d’FP de GM Sistemes microinformàtics i de xarxes. Una activitat que també va servir per cohesionar els grups i crear vincles entre el seu alumnat a través de l’esport. El torneig va recaptar 67 €. 

El dijous, l’alumnat més petit de la casa, va assistir a una obra de teatre molt especial al pati del Torrent: El patufet. Els nens i nenes d’Infantil s’ho van passar d’allò més bé amb la representació que va realitzar un dels grups d’alumnes de GM MENAT. L’obra de teatre va recaptar 110 €. 

Per últim, divendres al matí es va fer el sorteig de la rifa solidària. El número 5 va ser el guanyador! Aquesta es va poder fer gràcies a la col·laboració desinteressada dels següents comerços: Llibreria casabella, Mercè, Momo, Llibreria Marquez, la confiança de mataró, petites delicies, nou gat, Iron Shop Mataro, Forn noe Mataró, Espinaler, Padilla moldero, Quiosc mind the gap, Cafès màniga, El petit rebost, carnisseria Can Valls, La Pernileria, Can Tarrides, Casa Graupera, Celler Montserrat, Dcm Argentona, El Nou Celler, Hípica Clarà, BIBA, Pastisseria Fleca Casas, Canaletes i Colofruit. També va ser el dia del Torneig de pàdel solidari. Gràcies a la rifa es van poder recaptar 422 €. 

Un agraïment especial a totes les famílies que han col·laborat amb la seva aportació durant la setmana. 

A continuació trobareu les actuacions musicals del divendres a l’edifici de Mar. A l’apartat d’àlbums de fotografies trobareu algunes de les instantànies de les activitats de la setmana passada. 

ACTUACIONS MUSICALS