En Pau Villarreal ha guanyat les semifinals i ara participarà a la fase territorial

El dimecres 20 de març es van celebrar les semifinals de Mataró del XXè certamen Lectura en Veu Alta a la sala d’actes de l’Institut Alexandre Satorras, on hi va participar el nostre alumne, Pau Villarreal, de 2n d’ESO. Després d’aquesta jornada, en Pau formarà part dels participants de la fase territorial del certamen.

Han participat 36 lectores i lectors d’11 centres educatius de la ciutat. La jornada ha estat carregada de nervis, emocions i sobretot un altíssim nivell de lectura en veu alta que ha posat les coses molt difícils al magnífic jurat d’aquesta edició.

El pròxim dimecres 24 d’abril a Canovelles se celebrarà la segona fase del certamen.

El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana, l’entitat cultural que encapçala el Grup format per diferents empreses editorials, centrat en el coneixement, l’edició, l’educació i la distribució, i que té com a missió el foment de la llengua i la cultura catalanes.

La Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya tenen un acord de col·laboració per a la coorganització del Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta. Aquest acord neix de l’interès d’ambdues entitats per la promoció de la lectura i estem convençuts que la col·laboració permet que el Certamen segueixi creixent en quantitat i en qualitat.