El 26 de juny entrarà en vigor la nova política de privacitat de Meta

Meta començarà a entrenar els models Meta AI amb publicacions dels seus usuaris si no s’hi oposen. Fotos, textos i, fins i tot, gravacions d’àudio. Això és el que es desprèn de l’actualització dels termes i les condicions d’utilització dels seus productes, concretament la nova política de privacitat, que entrarà en vigor el 26 de juny. Pots exercir el dret d’oposar-te que s’utilitzi la informació que has compartit en els seus productes: publicacions, fotos i peus de foto i els mateixos missatges que enviïs a la IA (una pràctica habitual en tots els xatbots intel·ligents). La nova política de privacitat menciona els productes on s’aplicaran aquests canvis a partir del 26 de juny: Facebook, Messenger, Instagram (incloses Boomerang i Threads) i altres productes de Facebook com Portal, Meta Quest i serveis com Marketplace, Tendes, Meta Pay o Facebook View, sense mencionar WhatsApp en cap moment.

Des de l’escola hem exercit el dret d’oposició a l’ús de les nostres imatges per entrenar la IA de Meta.