MOU-TE

Mou-te

Les grups Mou-te són un programa d’educació en valors que s’ofereix als infants (a partir de 5è de primària) i joves en horari extraescolar. Es formen grups de nois i noies del mateix curs que, acompanyats per joves monitors, realitzen un camí educatiu que els ajudi a incorporar actituds i hàbits de bona relació amb ells mateixos, amb els altres i amb el món.

Formen part dels valors que es volen promoure: l’autoestima, l’empatia,  la compassió, el respecte, la solidaritat i l’amistat. Per mitjà de dinàmiques, jocs, cinefòrums i altres metodologies actives, es cerca que els infants i els joves es forgin el seu propi criteri sobre qüestions significatives de la seva vida personal, social i ecològica. De forma progressiva, es proposa el voluntariat com una forma de fer concrets els valors que es volen incorporar.

Els grups de primària i ESO es reuneixen els divendres lectius de 5 a 6 de la trada. Els grups de joves d’edats superiors a l’ESO acorden el moment de trobada que millor els convingui.

Mou-te en xarxa