PROGRAMES INTERNACIONALS

High School Canadà
BATXILLERAT DUAL
ESTIU A SOUTHAMPTON
INSCRIPCIONS I PREUS

text per omplir i fer espai

TEXT D’espai

A l’Escola treballem per ser una escola multilingüe, atès que el coneixement i l’ús de diversos idiomes són un eix transversal de la nostra proposta de qualitat i innovació educativa.

En un món cada cop més hiperconnectat, ajudar els nostres alumnes a assolir l’excel·lència significa portar el món a les aules i obrir la nostra escola al món. Preparar els nostres nens i joves per a la ciutadania global és una de les nostres preocupacions com a educadors i és per això que volem iniciar la nostra oferta de programes internacionals.

Els programes proporcionen als alumnes una oportunitat única per posar en pràctica els coneixements d’anglès, conèixer cultures diferents de la nostra i millorar la seva autonomia.

OBJECTIUS

– Promoure l’aprenentatge actiu de les llengües estrangeres que oferim a l’escola

– Apropar els alumnes a d’altres realitats, cultures, costums…diferents dels propis i així treballar per la convivència, la tolerància i el respecte.

– Aprofundir en el coneixement i valorar la pròpia cultura, ciutat, tradicions, país…

– Ajudar a desenvolupar competències personals com són l’autonomia, la responsabilitat, el compromís, la iniciativa, el treball en equip,…

– Potenciar la dimensió internacional en els aprenentatges per obrir possibilitats d’estudis o feina a l’estranger en un futur.