Botiga virtual

Botiga de roba

text d’espai

En aquest espai trobareu totes les peces de roba oficials de l’escola.

Un cop fet el pagament amb targeta de dèbit/crèdit, les comandes fetes a la Botiga virtual es podran recollir a partir del mes de setembre a la recepció de l’escola. Us informem que mentre duri l’estat actual de pandèmia, no podrem fer canvi de productes que us emporteu a casa, per aquest motiu, si feu la compra online us recomanem que al recollir la compra us assegureu que heu agafat la talla correcta, o si ho preferiu, fer la compra física a la botiga.

La botiga física obre del dia 1 al 10 de setembre al poliesportiu de l’escola en horari de 10 a 13 i de 17 a 19, a partir del 14 i fins al 25 de setembre la venda es farà a la botiga de sempre, a la cantonada de la Baixada de Santa Anna, en horari de 17 a 19. Durant el curs podeu fer les compres a botiga cada dimecres de 5.15 a 8 del vespre.

(La botiga física romandrà tancada fins a nou avís)

Botiga de llibres

Text d’espai

La botiga virtual de llibres estarà oberta del 3 de juliol al 31 d’agost i del 15 de setembre al 25 de setembre de 2020. 

Aquí trobareu els lots de llibres per aquest proper curs.

Cal que tingueu en compte que els llibres no estan especificats segons si són matèries comunes, optatives o llicències digitals. És per això que cal que comproveu tots els llibres que compreu amb la llista del vostre curs que teniu penjada a la web de l’escola.