Botiga virtual

Botiga de roba

text d’espai

En aquest espai trobareu totes les peces de roba oficials de l’escola.

Un cop fet el pagament amb targeta de dèbit/crèdit, les comandes fetes a la Botiga virtual es podran recollir a partir del mes de setembre a la recepció de l’escola. Us informem que mentre duri l’estat actual de pandèmia, no podrem fer canvi de productes que us emporteu a casa, per aquest motiu, si feu la compra online us recomanem que al recollir la compra us assegureu que heu agafat la talla correcta, o si ho preferiu, fer la compra física a la botiga.

La botiga física obre del dia 1 al 10 de setembre al poliesportiu de l’escola en horari de 10 a 13 i de 17 a 19, a partir del 14 i fins al 25 de setembre la venda es farà a la botiga de sempre, a la cantonada de la Baixada de Santa Anna, en horari de 17 a 19. Durant el curs podeu fer les compres a botiga cada dimecres de 5.15 a 8 del vespre.

(La botiga física romandrà tancada fins a nou avís)

Botiga de llibres

Text d’espai

La botiga virtual de llibres estarà oberta de l’1 de juliol al 25 d’agost i els dies 22 i 23 de setembre de 2021. 

Aquí trobareu els lots de llibres per aquest proper curs.

Cal que tingueu en compte que els llibres no estan especificats segons si són matèries comunes, optatives o llicències digitals. És per això que cal que comproveu tots els llibres que compreu amb la llista del vostre curs que teniu penjada a la web de l’escola.