Mediateca de Mar i biblioteca de Plaça

La mediateca

A l’entrada de l’edifici de Mar hi ha la Mediateca, un espai destinat a l’estudi i a la recerca d’informació per a tots aquells alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius que després de l’horari lectiu volen continuar treballant.

La mediateca és un lloc per llegir, consultar, treballar i fer recerca gaudint i investigant a través de material divers, amb qualsevol suport i sobre qualsevol tema. També és un espai que afavoreix el gust per la lectura lúdica i recreativa.

A la mediateca es vetlla pel foment de la lectura lúdica i de coneixement, per a l’adquisició de la competència digital i de recerca i s’orienta l’alumnat en l’ús dels recursos disponibles. A més,  s’adquireix tot tipus de material –sempre actualitzat i multidisciplinari— que es posa a disposició de tota la comunitat educativa.

L’horari de la mediateca és de dilluns a dijous de 9 a 1 del migdia i de 3 a 2/4 de 9 del vespre. Divendres obrim de 9 a 1 del migdia i de 3 a 6 de la tarda.

La biblioteca

La biblioteca és un espai històric de l’escola que es troba al tercer pis de l’edifici de Plaça. D’aquest espai, en poden gaudir els nens i nenes de grau mig i grau superior de primària (de 3r a 6è).

La biblioteca obre de dilluns a dijous de 5 a 6 de la tarda i els nens, un cop han acabat l’horari lectiu, poden anar a la biblioteca a fer deures, pintar, llegir o utilitzar els ordinadors  (alumnes de grau superior) per fer recerca d’informació.

És important que els alumnes de 3r i 4t de primària, si han de sortir abans d’acabar l’hora de biblioteca, portin un justificant dels pares o bé, que els pares els vinguin a recollir a l’escola.

D’altra banda, des de la biblioteca també s’ofereix el servei de préstec de llibres per fomentar la lectura i així gaudir d’una bona estona a casa.