Primera edició de la T-Week a Formació Professional

Els dies 22, 23 i 24 de febrer els grups de formació professional de grau superior dels cicles d’informàtica, d’empresa i d’esports van celebrar la T-WEEK. Una setmana de jornades tècniques orientades a l’especialitat de cada cicle formatiu i al seu sector professional. Durant aquests dies van poder comptar amb visites, tallers, xerrades, taules rodones,… impartides per professionals del sector i en molts casos per exalumnes de formació professional de la nostra escola.
El programa d’activitats va ser molt divers, per poder aprofundir en aspectes propis de cada sector professional i a la vegada motivar a l’alumnat i mostrar opcions de continuïtat formativa o d’inserció laboral. Els alumnes de l’àmbit esportiu van poder fer una visita a la ciutat esportiva de l’Espanyol, van comptar amb la xerrada d’un àrbitre de l’ACB, un taller relacionat amb l’esport i la tecnologia i un taller pràctic d’esport adaptat. A l’àmbit informàtic van iniciar la T-WEEK amb una xerrada sobre la importància de ser bons professionals en el seu sector, a càrrec d’una empresa compromesa amb l’FP i després van gaudir d’uns dies de tallers impartits per professionals i exalumnes de grau superior (clean code, test driven, pentesting, iflutter,…). I a l’itinerari d’empresa van comptar amb presentacions d’empreses, experiències d’emprenedors, xerrada d’Open Arms, visualització de documentals, taula rodona amb Jordi Rovira, entre d’altres activitats.
Uns dies que valorem molt positivament per l’oportunitat de conèixer de més a prop altres realitats, experiències i el món professional.
Aquestes jornades les hem pogut realitzar gràcies al suport del pla de mesures d’innovació a l’FP de la Fundació BCN FP.